Det Barnlige Univers, drillenisser, tandfe, suttefe, julemanden
Julemanden fra Det Barnlige Univers. Han er Julemand, og kommer ud til de søde børn juleaften. Men kan julemanden ikke komme juleaften. Er dette også julemanden du skal have fat på.

Hvem er julemanden? Hvor kommer julemanden fra? Kan man ringe til julemanden? Spørgsmålene er mange når det kommer til julemanden. 

 

Julemandens besøg juleaften er en gammel tradition, faktisk er det en tradition der er blandet sammen af mange forskellige traditioner. Derfor kan man heller ikke rigtig sige helt firkantet, hvad julemanden gør når han er på besøg, eller hvad der sker hvis han ikke når at komme på besøg juleaften. 

I Det Barnlige Univers har vi forsøgt at gøre en forskel for de børn som ikke får julemanden på besøg juleaften. For besøger julemanden ikke alle de artige børn? Se vores julemands hjælpepakke og lad magien juleaften leve videre.. Vores julemand når ikke ind og danse om juletræet, men han når at sætte sækken med gaver i, samt efterlade både godter, et lille minde og et lækkert brev. 

Julemand tegning til jul. Måske skal dit barn male juleaften, vi kan desværre ikke klare en malebog endnu. Men dit barn kan tegne denne julemandstegning.
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop
   Beregn forsendelse
   Brug rabatkupon