Vi hedder Merete og Thomas. Vi bor i Løgstør, en lille herlig nordjysk by ved Limfjorden. 

Vi er en sammenbragt familie med fire børn, hvoraf den ældste af pigerne, Josefine, er designer og tegner af vores små fine karakterer. De andre tre herlige børn, Magnus, Caroline og Xander er prøveklude, pakkere og inspiration til nye løjer.

Det Barnlige Univers bygger grundlæggende på vores store og inderlige ønske om at gøre familiens hyggelige traditioner endnu mere magiske mellem børn og voksne, når fantasien bliver sluppet løs og tiden bruges på det vigtige, når vi leger, griner og hygger os sammen.

 Som forældre har vi som mange andre erfaret, at der ikke er meget tid og overskud i en travl børnefamilie til at samles om traditioner og være kreative i den fælles leg. Vores mission er at gøre noget ved det. Gennem planlægning, struktur og forberedelse har vi skabt en række enkle koncepter, som gør det enormt nemt og bekvemt at få besøg af tandfeen, suttefeen og drillenisser ved juletid. Vi har endda også reddet julen med et koncept til julemandens manglende besøg.

 Disse traditioner skaber sjove oplevelser og dyrebare minder, når vi gør dem spændende, udviklende og dragende for vores børn. Vores produkter gør det utrolig nemt for forældrene at holde disse traditioner i hævd, så de kan koncentrere sig om at nyde historien, magien og nærværet med deres barn. Forældrene slipper for alt det besværlige, fordi vi har lavet vores produkter som nemme pakkeløsninger med introduktioner og følgebreve. De indeholder alt og beskriver alt, så det bliver supernemt at få drillenisser, tandfeen, suttefeen og julemanden på besøg. Som forældre skal man kun bruge få minutter på at forberede sig, så barnet føler magien i nærværet. Der dukker hele tiden nye ideer op hos os til, hvordan vi kan hjælpe børn og voksne til at samles om hyggelige traditioner med tid og overskud til at lege med hinanden. For at oplevelsen med alle vores produkter bliver pirrende magisk, er indlevelsen en vigtig nøgle til at gøre det uforglemmeligt. Jo mere du som voksen lever dig ind i det og bliver forundret sammen med barnet, jo mere får barnet med sig i den magiske rygsæk. Det er også på den måde, du som voksen finder motivationen til at fortsætte med hver eneste tand, og hver eneste dag i december. Vi håber at vi må berige din families liv med vigtige traditioner. Vi har så mange gamle fine traditioner, som stille forsvinder, det vil vi gerne lave om på.

 Vi håber, at mange flere har lyst til at lege med i Det Barnlige Univers.

 De bedste hilsner fra

 Merete og Thomas

Det Barnlige Univers 

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop
   Beregn forsendelse
   Brug rabatkupon