Det Barnlige Univers, drillenisser, tandfe, suttefe, julemanden

Julemanden

Julemanden er en velkendt figur, som er forbundet med juletid over hele verden. Han er en glædesbringer, der traditionelt bringer gaver til børnene  juleaften her i Danmark, i andre lande er der andre traditioner.

Julemandens oprindelse kan spores tilbage til forskellige kilder og traditioner. Den mest kendte inspiration til julemanden kommer fra den katolske helgen, Sankt Nikolaus. Han var kendt for sin generøsitet og omsorg for børn, og hans navn blev senere til Santa Claus på engelsk.

Julemanden er kendt for sit karakteristiske udseende med en rød dragt, hvidt skæg og en rød hat. Han kører rundt i en kane trukket af rensdyr og bringer gaver til børnene, som er blevet artige i løbet af året. Julemanden er også kendt for at bo i Grønland, det tror de fleste børn i Danmark, men mange tror han bor på Nordpolen, hvor han har sin værksted og hjælpere, såsom nisser og alfer, der hjælper ham med at lave legetøj og pakke gaverne ind.

Julemanden er blevet en vigtig del af julefejringer over hele verden. Børn ser frem til hans ankomst og skriver breve til ham med deres ønsker. Julemanden besøger også indkøbscentre, skoler og andre offentlige steder, hvor børn og voksne kan få mulighed for at møde ham og tage billeder sammen.

Men julemanden handler ikke kun om gaver og materialistiske ønsker. Han repræsenterer også glæde, kærlighed og omsorg i juleånden. Han symboliserer den generøsitet, som julen handler om, og opmuntrer os til at tænke på andre og sprede glæde i vores fællesskaber.

Så når du ser julemanden, kan du huske på, at han ikke kun er en symbolsk figur, men en påmindelse om at være venlig, generøs og omsorgsfuld. Han minder os om vigtigheden af at dele og skabe glæde for andre i juletid og året rundt.

Men kan du ikke få besøg af ham, til dit barn Juleaften, så fortvivl ikke. Vi i Det Barnlige Univers har skabt en hjælpepakke til Julemanden. Den findes i en stor og en lille udgave.

Med julemandens hjælpepakker er du godt på vej til at skabe gode minder og traditioner for dit barn. Alle børn ønsker, at julemanden skal komme forbi juleaften. Desværre har julemanden haft så travlt i år, hvorfor? Det ændre sig fra år til år, så du kan lege med hvert år. Julemanden er blevet temmelig forsinket, og han har kun lige akkurat nået at lægge en sæk med gaver til dit barn. Men han ikke nå at hilse på og danse omkring juletræet sammen med jer.

Julemandspakken er en hjælp til at undgå skuffede og triste børn. I brevet fra julemanden forklarer han, hvorfor han ikke nåede at hilse på og tage del i jeres julefest. Til gengæld kan han glæde børnene med beskeden om, at han nåede at lægge en sæk med gaver specielt til dem. På den måde får børnene lidt julemagi fra julemanden, og fantasien får lov til at leve videre.

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop
   Beregn forsendelse
   Brug rabatkupon