Det Barnlige Univers, drillenisser, tandfe, suttefe, julemanden

Tandfeen

Tandfeen er en elsket og magisk figur, der er forbundet med børns tab af deres mælketænder. Hun er kendt for at besøge børn om natten og tage deres tabte tænder og efterlade en lille gave eller penge som erstatning.

Ifølge traditionen placerer børn deres tabte mælketand under deres pude, inden de går i seng. Mens de sover, kommer tandfeen og tager tanden og efterlader en lille gave eller penge i stedet. Dette er en sjov måde at fejre og markere overgangen fra babytænder til permanente tænder. Hun er usynlig for børnene, men hendes besøg og gaver er en kilde til spænding og glæde.

Tandfeen symboliserer ikke kun tabet af en mælketand, men også en milepæl i et barns udvikling og vækst. Det er en måde at fejre og anerkende, at barnet bliver ældre og at deres permanente tænder er ved at vokse frem.

Tille Tandfe og hele hendes historie er lavet med tanke på at holde magien levende, når barnet taber sine tænder.

De første gange tandfeen kommer på besøg, er det rigtig stort for børn og voksne. Men efter de første tænder kan man hurtigt glemme det og komme ud i undskyldninger som; ”tandfeen var blevet syg, eller måske farede hun vild”.
Med vores løsning er du klar hver eneste gang til at skabe en magisk oplevelse for dit barn. Når barnet sover, så lister tandfeens hjælper (som jo er dig), ind og tager tanden. Læg da et brev til dit barn. 🦷🦷🦷
I den store hjælpepakke er der gaver til de første 10 mælketænder. 🦷🦷🦷 Det gør legen mere magisk og synlig. Gaven lægges samme sted som brevet. Pust ballonen op, og gem den med tanke på ledetråden fra brevet.
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop
   Beregn forsendelse
   Brug rabatkupon