Loading...

Udkommer 30/9 ❤️❤️❤️ Drillenisse hjælpepakke til institution.

En hyggelig og anderledes julekalender til børn styret af de voksne.

Med denne julekalender kan I som voksne skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde.
Vi har gjort forarbejdet, alt I skal gøre som voksne er, at lægge de små rekvisitter frem og ellers bare nyde magien sammen med børnene.

Skal Nif og Naf flytte ind til jer?

kr. 499,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Afsendes først 15/9 , kan sagtens bestilles, vi betaler fragten på denne pakke. ❤️

En hyggelig og anderledes hjælpepakke til børn, styret af de voksne. Med denne hjælpepakke kan I som voksne skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde. Vi har gjort forarbejdet, alt I skal gøre som voksne er, at lægge de små rekvisitter frem og ellers bare nyde magien sammen med børnene.

Har I en nissedør eller et nissehus? Så er her poser med magi og nissedrilleri til alle hverdage. Vi har gjort det hele klart. Alt I skal gøre, er at åbne én pose til hver dag når børnene er gået hjem og følge den simple vejledning. Klik på billederne for at se et eksempel på, hvordan en vejledning kan se ud. Man åbner fx posen til d. 2. december om og skal lægge de medfølgende fodspor og tørresnor frem.

Skab julestemning, sjov og magi med jeres børn, når nisserne Nif og Naf flytter ind i institutionen. Det tætteste børnene kommer på at opleve rigtige nisser. Med de bittesmå træsko, nissehuer osv., kan børnenes fantasi nå nye højder og hver dag lære nissernes personligheder at kende gennem julekalenderen her. Nif og Naf er med til at skabe ægte julestemning og magi i øjenhøjde.

Der er få ting, I skal sørge for at have i institutionen, for at lege med:

Nissehus eller dør (kan købes her på siden).

I pakken er der to ”Nødbreve”, hvor Nif og Naf fortæller, at de har haft travlt. Brevene kan I bruge til de dage hvor det passer dårligt, eller I måske glemmer det.

Har I allerede en drillenisse boende, kan I finde et brev, fra den pensioneret nisse på vores hjemmeside, så jeres gamle nisse kan gå på pension. Der ligger flere ting på hjemmesiden, som kan understøtte legen.

Aldersgruppe: Konceptet henvender sig primært til børn i alderen 3-8 år, men håndterer man som voksen de små dele, fx limer dem fast på nissehuset, henvender det sig også til mindre børn. Det er meget individuelt hvor længe børn holder fantasien intakt, derfor kan man også som 10 årig have meget fornøjelse af, at få drillenisserne på besøg.

Der er til en voksen og fem børn i denne pakke. Der kan tilkøbes pakker til ekstra børn og voksne i tillægspakkerne.

Mere information

Vægt1 kg
Størrelse31 × 35 × 11 cm