Loading...

INSTITUTION lille drillenisse hjælpepakke til institution 2023

Afsendes først 13/9-2023 En hyggelig og anderledes julekalender til børn styret af de voksne.

Med denne julekalender kan I som voksne skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde.
Vi har gjort forarbejdet, alt I skal gøre som voksne er, at lægge de små rekvisitter frem og ellers bare nyde magien sammen med børnene.

Skal Nif og Naf flytte ind til jer?

kr. 249,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Udkommer ikke i år, da vi laver en gratis udgave af den lille udgave, som PDF til gratis download. 

En hyggelig og anderledes hjælpepakke til børnegruppen, den er styret af de voksne.

Med denne hjælpepakke kan I som voksne skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde. Vi har gjort forarbejdet, alt I skal gøre som voksne er, at lægge de små rekvisitter frem, og gøre som instrukserne siger. Det kan være at hænge en tørresnor op, eller lægge tegninger frem til børnene.

Den lille pakke indeholder instrukser til de voksne, nissebreve som kan læses op hver dag. Måske til samling? Samt små rekvistter til legen, som nisse fodspor, tegninger osv.

Skab julestemning, sjov og magi med jeres børn, når nisserne Nif og Naf flytter ind i institutionen. Det tætteste børnene kommer på at opleve rigtige nisser. Med de bittesmå fodspor, tegninger osv., kan børnenes fantasi nå nye højder og hver dag lære nissernes personligheder at kende gennem julekalenderen her. Nif og Naf er med til at skabe ægte julestemning og magi i øjenhøjde.

Der er få ting, I skal sørge for at have i institutionen, for at lege med:

Nissehus eller dør (kan købes her på siden).

I pakken er der to ”Nødbreve”, hvor Nif og Naf fortæller, at de har haft travlt. Brevene kan I bruge til de dage hvor det passer dårligt, eller I måske glemmer det.

Har I allerede en drillenisse boende, kan I finde et brev i pakken, fra den pensioneret nisse, så jeres gamle nisse kan gå på pension.

Aldersgruppe: Konceptet henvender sig primært til børn i alderen 3-8 år, men håndterer man som voksen de små dele, fx limer dem fast på nissehuset, henvender det sig også til mindre børn. Det er meget individuelt hvor længe børn holder fantasien intakt, derfor kan man også som 10 årig have meget fornøjelse af, at få drillenisserne på besøg.

Mere information

Vægt1 kg
Størrelse31 × 35 × 11 cm