Loading...

Advent drillenisse hjælpepakke familie

En hyggelig og anderledes advent hjælpepakke til børn styret af forældrene. Med denne advent julekalender kan du som forældre skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde. Vi har gjort forarbejdet, alt du skal gøre som forælder er, at lægge de små rekvisitter frem og ellers bare nyde magien sammen med børnene alle advent weekender.

kr. 349,00

80 på lager

Beskrivelse

En hyggelig og anderledes advent hjælpepakke til børn styret af forældrene. Med denne advent hjælpepakke kan du som forældre skabe sjove drillerier på en nem og overskuelig måde. Vi har gjort forarbejdet, alt du skal gøre som forælder er, at lægge de små rekvisitter frem og ellers bare nyde magien sammen med børnene alle advent weekender.

Har du en nissedør eller et nissehus? Så er her 4 poser med magi og nissedrilleri til advent weekenderne, ind i mellem weekenderne kan man sagtens tage nisserne med. Du kan som forældre sige det er nisserne som har gemt bilnøglerne, eller andre små ting i hverdagen. Til weekenderne har vi gjort det hele klar. Alt du skal gøre, er at åbne en pose i hver advent weekend, og følger den simple vejledning. Klik på billederne for at se et eksempel på, hvordan en vejledning kan se ud. Man åbner fx posen til d. . december om aftenen og skal lægge de medfølgende fodspor og tørresnor frem.

Skab julestemning, sjov og magi med dine børn, når nisserne Nif og Naf flytter ind. Det tætteste børnene kommer på at opleve rigtige nisser. Med de bittesmå træsko, nissehuer osv., kan børnenes fantasi nå nye højder og hver dag lære nissernes personligheder at kende gennem julekalenderen her. Nif og Naf er med til at skabe ægte julestemning og magi i øjenhøjde.

Der er få ting, I skal sørge for at have derhjemme, for at lege med:

Nissehus eller dør (kan købes her på siden).

Pebernødder

  • Der bliver i øvrigt varslet nogle dage i forvejen, når det er tid til at have pebernødderne klar.

Har du allerede en drillenisse boende, kan du finde et brev, fra den pensioneret nisse på vores hjemmeside, så jeres gamle nisse kan gå på pension. Der ligger flere ting på hjemmesiden, som kan understøtte legen.

Aldersgruppe: Konceptet henvender sig primært til børn i alderen 3-8 år, men håndtere man som forældre de små dele, fx limer dem fast på nissehuset, henvender det sig også til mindre børn. Det meget individuelt hvor længe børn holder fantasien intakt, derfor kan man også som 10 årig have meget fornøjelse af at få drillenisserne på besøg.

OBS; Hjælpepakken starter stille ud første søndag i advent med savsmuld, flyttekasser osv. Man kan sagtens starte op senere.

I denne æske er der til to børn.

Se mere om drillerier og traditioner på:

Det barnlige univers | Facebook

Vi har også en YouTube kanal:

Ring 42686968 eller skriv info@detbarnligeunivers.dk, hvis der er tvivls spørgsmål, den besvarer vi med glæde.

Skal drillenisserne Nif og Naf besøge jer?

Læs mere her: Vejledning advent drillenisse

Læs en intruks her: Advent fremvisning instrukser

Læs et nissebrev i vare billeder.

 

Mere information

Vægt1 kg
Størrelse35 × 29 × 6 cm