Loading...

Lille drillenisse hjælpepakke familie

Den lille hjælpepakke er en håndsrækning til dig i hele december for at skabe en magisk julemåned sammen med dine børn. Hver dag finder du en dateret pose, hvori der ligger et instruktionsbrev til dig, som kort beskriver morgendagens nisseløjer. I posen finder du også små ting og rekvisitter til at skabe magi for dit barn. Meningen er, at det ikke er krævende for dig som forælder at gøre klar til hyggelige nisseløjer. Dit barn får hver dag et brev fra drillenisserne Nif og Naf, som du kan lægge klar foran deres nissehus eller nissedør.

kr. 249,00

71 på lager

Beskrivelse

Den lille drillenisse hjælpepakke er en håndsrækning til dig i hele december for at skabe en magisk julemåned sammen med dine børn. Hver dag finder du et instruktionsbrev til dig, som kort beskriver morgendagens nisseløjer. Du finder også små ting og rekvisitter til at skabe magi for dit barn til nogle af dagene. Meningen er, at det ikke er krævende for dig som forælder at gøre klar til hyggelige nisseløjer. Dit barn får hver dag et brev fra drillenisserne Nif og Naf, som du kan lægge klar foran deres nissehus eller nissedør.

Vi gerne slå fast, som stolte forældre til fire skønne unger, at vi er helt med på, at tiden ind imellem stikker af og især i december. Vi er også klar over, at tingene ikke altid går som planlagt! Derfor har vi lavet to ”nødbreve” for at komme dig til undsætning, hvor Nif og Naf fortæller, at de har haft virkelig travlt. Dem kan du med god samvittighed bruge til disse dage.

Den lille hjælpepakke har nogle af tingene med, men er ikke sorteret i poser, og der er ikke ting med til alle dage. 🙂

Du er velkommen til at bytte rundt på datoerne – klip eventuelt datoen af, hvis dit barn kan læse. Du kan dog ikke ændre på nisseløjerne 7. december og 8. december, da Nif og Naf har fødselsdag 7. december, og dagen efter er de trætte på grund af fødselsdagsfesten. Hvis andre børn i omgangskredsen også kender Nif og Naf, kan det nemlig skabe forvirring, hvis fødselsdagen ikke falder på samme dag. 😊

Konceptet er vores eget, og det er udviklet for at være sikre på, at der er tid og overskud til drillenisser og et drys magi i juletiden. Præcis på den måde, som vi nu har lavet det til dig og din familie, har vi også lavet det til vores egne børn i de sidste fire år. Med forberedelser på plads bliver det meget nemmere at lege med børnenes fantasi. Jo mere du gør ud af de små forberedelser, desto stærkere vil fantasiuniverset træde frem. Lav endelig selv flere løjer, farv mælken rød med frugtfarve, eller put salt i sukkerbøtten. Løjerne behøver ikke at være svære eller krævende for at gøre det magisk for børnene. De har selv så meget fantasi, at vi bare skal prikke lidt til den.

Hvis du mangler inspiration, så kig på vores Facebookside eller vores hjemmesiden www.detbarnligeunivers. Her finder du flere løjer og ekstra materiale. For eksempel et brev fra den gamle nisse, der er gået på pension, hvis du har brug for at sende jeres gamle nisse godt videre og erstatte med Nif og Naf.

Der er få ting, som du skal sørge for at have derhjemme, men det er ikke noget som pludseligt overrasker jer. Alt er, ud over et par ting nedenfor, klar til legen.

I denne pakning er der til to børn, altså to tatoveringer, to postkort osv.

Hjælpepakkens magi starter stille ud nogle dage før december, da nisserne Nif og Naf flytter ind til dit barn. Man kan sagtens starte op senere.

Ring 42686968 eller skriv info@detbarnligeunivers.dk, hvis der er tvivls spørgsmål, den besvarer vi med glæde.

Skal drillenisserne Nif og Naf besøge jer?

Læs mere her: Vejledning lille drillenisse

Se eksempel på instrukser her:25-27 nov til fremvisning 25-27 nov til fremvisning

Se et brev i varebilleder.

Mere information

Vægt0,5 kg
Størrelse31 × 31 × 14 cm