Loading...

Lille tandfe hjælpepakke

Tille Tandfe og hele hendes historie er lavet med tanke på at holde magien levende, når barnet taber sine tænder. De første gange tandfeen kommer på besøg, er det rigtig stort for børn og voksne. Men efter de første tænder kan man hurtigt glemme det og komme ud i undskyldninger som; ”tandfeen var blevet syg, eller måske farede hun vild”. Med vores løsning er du klar hver eneste gang til at skabe en magisk oplevelse for dit barn, nemt og enkelt. Tid til at slippe den dårlige samvittighed.

kr. 249,00

87 på lager

Beskrivelse

Tille Tandfe og hele hendes historie er lavet med tanke på at holde magien levende, når barnet taber sine tænder. De første gange tandfeen kommer på besøg, er det rigtig stort for børn og voksne. Men efter de første tænder kan man hurtigt glemme det og komme ud i undskyldninger som; ”tandfeen var blevet syg, eller måske farede hun vild”. Med vores løsning er du klar hver eneste gang til at skabe en magisk oplevelse for dit barn for dig som forælder tager det få minutter at planlægge. alt forberedelse har vi gjort.

Det hele starter med et introbrev. Det skal du læse for barnet, når du føler for det. Det kan du gøre, når den første tand rokker. Det er helt valgfrit, hvornår tandfeen fortæller, at hun glæder sig til, at barnet begynder at tabe tænder. Der er to varianter af brevet i posen, så der også er et brev til dig, hvis barn allerede har tabt et par tænder.

Tille Tandfe tager ikke nødvendigvis tænderne med. Med vores egne børn har vi flere gange oplevet, at de ikke har lyst til at få tandfeen på besøg. De var nemlig rigtig stolte over og glade for deres tænder. De syntes, det var træls, at tandfeen fik dem, inden mormor og morfar så dem. Derfor har vi ladet den del være op til barnet at bestemme. Tille Tandfe kan også tage et billede af tanden og lægge den i tandbeholderen efterfølgende, så I kan beholde den.

Når dit barn taber den første tand. Står der udførligt i instrukserne hvad du skal gøre for at lave oplevelsen magisk-

Dit barn lægger nu tandbeholder under hovedpuden, ved tandfehuset, eller hvor det giver bedst mening for jer. Når barnet sover, så lister tandfeens hjælper (som jo er dig), ind og tager tanden ud af beholderen for at lægge det første søde brev til barnet. Brevene fortæller om tandfeen, om hvor hun bor, hvad hun bruger tænderne til. Hun opfordre også til at passe godt på tænderne og lade de voksne børste tænderne også.

Når du har taget tanden, så kan den lægges i tandbeholderen, eller gemmes væk, alt efter hvad I synes.

I brevet står der en ledetråd til dit barn.

Pust ballonen op, og gem den med tanke på ledetråden fra brevet, der er ideer til steder i instukserne. Når dit barn så vågner, er der en lille fin hilsen fra tandfeen, og så skal dit barn ud i hjemme og lede efter mønten eller sedlen.

Der er gaver til barnet frem til tand nummer 10. Herefter er dit barn blevet så stort og synes måske ikke, det er helt så magisk længere. Brevene har nu taget en drejning, da de handler mere om sjove ting og fakta om tænderne. De lærer blandt andet om tandbørstning, om at en tand kan dø og om at emaljen er den hårdest del på en menneskekrop.

Der er også en lille hilsen, hvis I skulle glemme at få taget tanden inden barnet vågner, så har tandfeen bare haft så travlt.

Indeholder: Breve og instrukser til alle 20 mælketænder, tandfe fodspor, tatovering med tandfe, 3 ballone rmed tandfeen, 3 postkort med tandfeen. 7 x tegning A4 af tandfeen, 7 x mal efter tal A4 med tandfeen, 12 miniature tegninger af tandfeen.

Der er også ekstra løjer, som indeholder en mini pengeseddel, en ballon og en lille hilsen om at hun også kan lide at drille.

Mere information

Vægt1 kg
Størrelse35 × 30 × 14 cm