Loading...

Stor drillenisse hjælpepakke familie

Den store hjælpepakke er en håndsrækning til dig i hele december for at skabe en magisk julemåned sammen med dine børn. Hver dag finder du en dateret pose, hvori der ligger et instruktionsbrev til dig, som kort beskriver morgendagens nisseløjer. I posen finder du også små ting og rekvisitter til at skabe magi for dit barn. Meningen er, at det ikke er krævende for dig som forælder at gøre klar til hyggelige nisseløjer. Dit barn får hver dag et brev fra drillenisserne Nif og Naf, som du kan lægge klar foran deres nissehus eller nissedør.

I denne æske er der til ét barn, er der flere mindre børn i husstanden, så skal der tilkøbes søskendepakker.  Søskendepakke – tillægspakke til “Den store drillenisse hjaelpepakke familie” – Det barnlige univers

kr. 499,00

12 på lager

Beskrivelse

Ny fortælling hvert år, dette er 2022 udgaven.

Enkle løjer går igen år efter år, genkendelse hos børn er vigtigt, for at lave stærke traditioner.

Den store drillenisse hjælpepakke er en håndsrækning til dig i hele december for at skabe en magisk julemåned sammen med dine børn.

Hver dag finder du en dateret pose, hvori der ligger et instruktionsbrev til dig, som kort beskriver morgendagens nisseløjer. I posen finder du også små ting og rekvisitter til at skabe magi for dit barn.

Det kan være nissefodspor, som du skal sætte op til nissedøren, små tegninger Nif og Naf har lagt til dit barn, eller måske guirlandestrimler og limstift. Der er ikke noget i denne pakke du som forælder selv skal finde, ud over nissedør (kan købes på vores side fra 20 kr.), risengrød, slikstok og måske et julekatalog til en ønskeseddel julemanden beder om.

Meningen er, at det ikke er krævende for dig som forælder at gøre klar til hyggelige nisseløjer. Dit barn får hver dag et brev fra drillenisserne Nif og Naf, som du kan lægge klar foran deres nissehus eller nissedør. Der er ikke dør med i pakken, da mange allerede har nissedøren, men den kan købes billigt mange steder, også her i vores shop.

Vi gerne slå fast, som stolte forældre til fire skønne unger, at vi er helt med på, at tiden ind imellem stikker af og især i december. Vi er også klar over, at tingene ikke altid går som planlagt! Derfor har vi lavet to ”nødbreve” for at komme dig til undsætning, hvor Nif og Naf fortæller, at de har haft virkelig travlt. Dem kan du med god samvittighed bruge til disse dage.

Du er velkommen til at bytte rundt på poserne – klip eventuelt datoen af nissebrevene, hvis dit barn kan læse. Du kan dog ikke ændre på nisseløjerne 7. december og 8. december, da Nif og Naf har fødselsdag 7. december, og dagen efter er de trætte på grund af fødselsdagsfesten. Hvis andre børn i omgangskredsen også kender Nif og Naf, kan det nemlig skabe forvirring, hvis fødselsdagen ikke falder på samme dag. 😊 Men ellers er der frit spil 😊

Den store hjælpepakke er sorteret i daterede poser, pakket med de rekvisitter, instrukser og breve der skal bruges på dagen.

I den store hjælpepakke er der rekvisitter med til hver eneste dag, enten til at lave løjer med, eller til at synliggøre nissernes tilstedeværelse. Det er IKKE krævende for dig som forælder, det kan være at du skal smide jeres sko i en bunke og sætte et par nissetræsko, samt ligge nissebrevet frem til nissedøren.

Konceptet er vores eget, og det er udviklet for at være sikre på, at der er tid og overskud til drillenisser og et drys magi i juletiden. Præcis på den måde, som vi nu har lavet det til dig og din familie, har vi også lavet det til vores egne børn i de sidste fire år. Med forberedelser på plads bliver det meget nemmere at lege med børnenes fantasi. Jo mere du gør ud af de små forberedelser, desto stærkere vil fantasiuniverset træde frem. Lav endelig selv flere løjer ved siden af, farv mælken rød med frugtfarve, eller put salt i sukkerbøtten. Der er mange fantastiske løjer, som vi ikke kan have med i hjælpepakkerne, da vi vil være helt sikre på at du som forælder har præcis den ting hjemme som løjerne kræver.

Løjerne behøver ikke at være svære eller krævende for at gøre det magisk for børnene. De har selv så meget fantasi, at vi bare skal prikke lidt til den.

Kig på vores Facebookside, Instagram eller vores hjemmesiden www.detbarnligeunivers. Her finder du flere løjer og ekstra materiale. For eksempel et brev fra den gamle nisse, der er gået på pension, hvis du har brug for at sende jeres gamle nisse godt videre og erstatte med Nif og Naf.

I denne æske er der til ét barn, er der flere mindre børn i husstanden, så kan der tilkøbes søskendepakker.  Søskendepakke – tillægspakke til “Den store drillenisse hjaelpepakke familie” – Det barnlige univers Du kan også se på oversigten over varerne i søskendepakken og supplere her i shoppen med de ting, som du synes du kommer til at mangle til søskende. Det kan være at tatoveringen og ballonerne er sværest at undvære, så kan du blot tilkøbe disse i stedet for.

Hjælpepakkens magi starter stille ud sidst i november, da nisserne først lige skal bane sig vej, så der kommer en nissearbejdsplads du skal lave til dit barn. Man kan sagtens starte op senere, igen så er datoerne blot tal, byt gerne rundt som det passer i din familie. Måske har dit barn to hjem, så kan du vælge at sende poser med hjem til hjem nummer to, du kan også vælge at pakke poserne ud og bruge rekvisitterne til de andre dage.

Ring 42686968 eller skriv info@detbarnligeunivers.dk, hvis der er tvivls spørgsmål, dem besvarer vi med glæde.

Skal drillenisserne Nif og Naf besøge jer?

Læs mere her: Stor drillenisse hjælpepakke Det Barnlige Univers

Læs en intruks her: Bliv klar til 25 fremvising stor

Læs et nissebrev i billeder.

Indhold, se alt indhold på billedet i varebilleder.

Nødbreve, nissebreve, vejledning til ”stor hjælpepakke drillenisser”, instrukser til forældre, 3 billeder af Nif og Nafs hus, mal efter tal Nif, mal efter tal Naf, tegning Nif, tegning Naf, mini tegning Nif, mini tegning Naf, flyttesæk, udprint med flyttekasser, skilte osv., Nif postkort, Naf postkort, fodspor nisse sorte 12 par, ønskeseddel julemand, tegning julemand, mal efter tal julemand. mini postkort med Nif og Naf, til og fra kort Nif og Naf, risengrødssedler, gavepapir Nif og Naf, gavebånd, limstift, guirlande strimler, tatovering med Naf, konfetti, kurv, ski og skistave, pompoms 1 cm (snebolde), urtepotteskjuler, 3 x lille rød vandperle, brun mini bamse, 4 x nisseklemmer, snor, miniature nissehue, 3 x skæg, mini tavle, kridt, skeer x 2, mini skål, savsmuld, kunstig sne, krygerkugler, julekugle plastik, konfetti Hjerter, ballon Julemand, fodspor julemand, evighedskagelys, kagelys holder, 2 x kageflag, serviet med flag, æske til hygge i madpakken, 1 sæt træsko, ballon med Nif, ballon ned Naf, badeand, håndklæde, sorte fodspor 4 par

 

 

Mere information

Vægt1 kg
Størrelse31 × 31 × 14 cm